Ensimmäinen First-pentueemme syntyi 19.5.2017. Pentuja ei ole suunnitteilla vuodelle 2018.

Kasvatustyömme perusta on se, että näemme koiran ominaisuudet niin arvokkaina että niitä kannattaa jalostaa. Kasvatustyömme on pienimuotoista ja tarkkaan harkittua. Tavoitteenamme on kasvattaa vahvoilla käyttöominaisuuksilla ja kestävällä rakenteella varustettuja koiria aktiiviseen harrastus- ja metsästyskäyttöön.

Haluamme vaalia kultaisennoutajan rodunomaista luonnetta, yhteistyöhalua ja työintoa. Toivomme kasvattamissamme koirissamme yhdistyvän räjähtävää nopeutta, metsästysviettiä ja yhteistyöhalua sopivassa suhteessa. Arvostamme myös vahvaa hermorakennetta ja sosiaalisuutta. Myös aktiivisessa perheessä koiran elämä on pääosin tavallista arkea, joten mutkaton suhtautuminen esimerkiksi lapsiin ja rauhottuminen kotioloissa on tärkeää.

Kasvattajina haluamme olla mukana kasvattiemme elämässä. Järjestämme kasvatinomistajillemme treenejä ja koulutuksia sekä tarjoamme henkistä tukea kellon ympäri. Pennunostajilta odotamme ennenkaikkea rehellisyyttä, avoimuutta ja rohkeutta ottaa yhteyttä myös silloinkin kun on kohdannut haasteita. Etsimme pennuillemme aktiivisia ja rakastavia koteja.

Jos etsit tehokasta kultaistanoutajaa aktiiviseen harrastus ja/tai metsästyskäyttöön, ota hyvissä ajoin yhteys meihin.